Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.06.2023 17:18 - Ако той ти е изневерил: 9 неща, които трябва да знаеш и помниш
Автор: jelliana Категория: Тя и той   
Прочетен: 395 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 04.06.2023 18:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Нормално е да боли. Изневярата е едно от най-болезнените преживявания. Нормално е да се чувстваш разкъсана и объркана. Целият ти свят с е сринал на парченца. Но, ако си решила да простиш, ето какво трябва да знаеш и помниш.

Всичко никога повече няма да бъде същото

Няма как да е. Предателството си е предателство. Можем да потиснем чувствата си, но нищо не може да изтрие жестокия белег.

Думи, които издават любовта, дори мъжът да я крие

Връзката вече никога няма да бъде същата, каквато е била преди изневярата. Но пък с изневяра или без, всички взаимоотношения се променят с времето. Така че няма нужда да се опитваш да върнеш първото.

Не позволявай на измамата да те определя

Да, той ти е изневерил, направил е грешка. Но тя си е само негова. Имал е избор. Дори и нещата между вас да не са били точно такива, каквито му се е искало, можел е да постъпи честно – първо да прекрати вашите отношения и след това да започне нови. Но не го е направил. Защото наивно е вярвал, че може да живее в лъжа и тя никога няма да бъде разкрита. Защото не е помислил какво ще ти причини. Или пък е помислил, но не му е пукало особено. И в двата случая е ужасно.

Да, боли, но ще трябва да се научиш да контролираш чувствата си.

Хората сме просто хора, правим грешки

Не го моли да се върне, а го накарай той да ти се моли

Разбира се, изневярата не е нормална. И никой не те обвинява, че изпитваш това, което изпитваш. Но трябва да приемеш, че той е просто човек, като всички останали. Понякога – дълбоко заблуден. Какво си е мислел, когато те е оставил заради една напълно непозната жена? Че тя ще те замести успешно, че дори и ще те задмине?! Това са пълни глупости. Най-често любовници стават меркантилни жени, които преследват егоистични цели.

Тя не е по-добра от теб. Не си причинявай допълнително болка, мислейки по този начин. Самият факт, че е поискал втори шанс го доказва. Просто не му позволявай да го прави отново.

Ще го преодолееш, рано или късно…

Колкото повече време минава и всичко е наред, толкова повече можеш да му се довериш отново. Но иска време. И трябва търпеливо да изчакаш. Вероятно си готова на това, щом си решила да му простиш. Хубавите моменти, които тепърва ще прекарате заедно, ще затулят неприятната случка и тя ще остане в миналото. Просто като полезен опит, който след време ще спре да боли. А на хоризонта ще се появят нови радости, нови и хубави спомени, нови предстоящи преживявания!

Но така и никога няма да забравиш…

В моменти на слабост ще си припомняш. Белегът от предателството не зараства. Може да простиш на измамника, но едва ли ще забравиш какво е направил.

Случилото се ще ти даде повече увереност

Защото каквото и да си е мислел в началото, в крайна сметка е допълзял обратно към теб. Прави всичко възможно да спечели отново доверието ти. Отново се бори за сърцето ти.

Винаги ще се тревожиш, че той ще го направи отново

Този страх ще си остане с теб завинаги и може да започне да те изяжда. Ако му позволиш. Ако не го прогониш.

Ще се освободиш от комплексите

Ще се почувстваш по-свободна – след неговото изпълнение ти просто няма как да се прецакаш толкова много, че да го задминеш. Ще спреш да се тревожиш, че не си перфектна и ще започнеш просто да бъдеш себе си.

Необичайни и необясними знаци за магнетично привличане между мъж и жена

  Връзките, които могат да преодолеят изневярата стават още по-добри

Всеки, който е оцелял след подобно преживяване е за възхищение!  Всички, които са избрали прошката и са успели да положат усилия. Не е лесно. Но ако знаеш защо го правиш, тогава всичко е възможно.

image

 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jelliana
Категория: Изкуство
Прочетен: 406044
Постинги: 603
Коментари: 347
Гласове: 188
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031