Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.05.2023 05:37 - Авторът на книгата „Когато приятелството боли“ Джан Яджър открива, че 68% от хората, участвали в анкетите й, са били предадени от приятел.
Автор: jelliana Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 154 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 19.05.2023 06:25


 Авторът на книгата „Когато приятелството боли“ Джан Яджър открива, че 68% от хората, участвали в анкетите й, са били предадени от приятел. разкажи за какво става дума в тази книга  

ChatGPT

"Когато приятелството боли" е книга, написана от Джан Яджър, която разглежда темата за предателството и разочарованието в приятелствата. В книгата се изследват различни аспекти на приятелството, като доверието, лоялността, уязвимостта и как те са свързани със смущенията и разочарованията, които можем да изпитаме от приятелите си.

 

Джан Яджър използва анкети и изследвания, за да проучи опита на хората с предателството в приятелствата. Тя открива, че 68% от участниците в анкетите са изпитвали предателство от страна на приятелите си. Това включва различни форми на предателство, като изневяра, изнудване на доверие, лъжи, скрити мотиви и други неблагоприятни действия.

 

В книгата се разглежда какви са причините за предателството в приятелствата и как то може да въздейства върху емоционалното и психическото благополучие на хората. Джан Яджър разисква важността на доверието и комуникацията в приятелските отношения, както и начини за преодоляване на предателството и възстановяване на приятелствата след разочарования.

 

Книгата предоставя и практически съвети и стратегии за изграждане на по-здрави и устойчиви приятелства, като ученето да разпознаваме предателското поведение, насърчаване на открита комуникация и утвърждаване на граници в отношенията си.

 

"Когато приятелството боли" представя читателите на книгата насоки и възможности за изграждане на по-здрави, взаимоуважаващи и истински приятелства, дори в света на предизвикателствата и разочарованията.

image 

дай подробности  
ChatGPT

"Когато приятелството боли" е книга, която провокира размисъл и предлага вдъхновение за разбиране и преодоляване на трудностите, които можем да изпитаме в приятелствата. Джан Яджър анализира различни аспекти на приятелството и предоставя реални примери и истории, за да подкрепи своите изводи.

 

В книгата се обсъжда важността на доверието в приятелствата и как нарушенията могат да създадат болезнени последици. Джан Яджър предлага примери за предателство в различни контексти, включително предизвикателства в доверието, изневяра, лъжи и скрити мотиви.

 

Авторът разглежда психологическите и емоционални аспекти на предателството в приятелствата и изследва как това може да влияе на самочувствието, доверието и благополучието на хората. Тя разглежда също така възможностите за самоизцеление и възстановяване след разочарование, както и начини за преодоляване на предателството и възстановяване на доверието.

 

Книгата предлага конкретни стратегии и практически съвети за изграждане на по-здрави приятелства и възстановяване на връзки след разочарования. Това включва развиване на умения за по-добра комуникация, установяване на ясни граници, разпознаване на предателското поведение и усъвършенстване на уменията за преговори и решаване на конфликти.

 

"Когато приятелството боли" е книга, която цели да помогне на читателите да разберат и преодолеят трудностите в приятелските отношения, като насърчава по-дълбоко разбиране, по-голяма състрадателност и по-здрава връзка с приятелите. Книгата предлага възможности за личен растеж и изграждане на по-плодотворни, устойчиви и изпълнени с взаимно уважение приятелства.

 image




Гласувай:
1



1. jelliana - Ще има хора...
19.05.2023 05:54
Ще има хора, в които ще се заблудиш..

Ще се раздаваш до последно, а те ще си тръгнат с всичко, което са взели.
Остави ги!

Ще има хора с маски, които няма да разпознаеш веднага, но маските им ще паднат, когато си в труден момент и не получиш помощ от тях.
Остави ги!

Ще има хора, които ще те спъват, ще те бутат и ще те хулят, нарочно, защото ще завиждат.
Остави ги!

Ще вярваш в приятели и любови, които ще обещават, ще се вричат, дори ще те гледат в очите и ще лъжат, въпреки това ти ще ги обичаш..
Ще те предават въпреки това..

Няма да те оценят доста хора, да знаеш, не веднъж..
Остави ги!
Трябва да си тръгнеш..

Ще има хора, които ще са черногледи, ще те гледат с презрение, ще ти режат крилете и ще замъгляват мечтите ти, пътят ти, ще те объркват, за да губиш посоката си.
Остави ги!

Ще има хора, които ще те карат да търсиш вината в себе си, да се обвиняваш.
Ще се гледаш в огледалото и ще се питаш:
,,Къде сгреших?", "Така ли трябваше да стане?", "Направих ли достатъчно?", "В мен ли е вината?", везните ще падат, когато действията ще натежават.
Остави ги!

Тези хора трябва да прогониш, защото са сянката на онези, които светят!

Били са, за да се изправиш, за да продължиш напред с по-уверена стойка, с по-твърда крачка, за да заякнат слабите ти места, за да подобриш душевното си равновесие.
Вярата в себе си..

Ще имаш обаче и хора, които ще осветяват тъмнините ти, в мрачните ти периоди ще държат кибрит и факла, ще са до теб винаги - паднал, станал, лош, добър, всякакъв!
Там ще са, там са!

За да поделите хляба, за да си кажете всичко, да се накрещиш на тях, да се изплачеш, да ти олекне на рамото им.
Има хора, които те обичат истински, заради теб самия..
Тези са единствените!

Ще мислиш, че губиш хора, които са важни за теб, но всъщност ще си тръгнат само тези, които не са се побояли от загубата ти.
Не е било писано...

Сега се погледни в огледалото и си задай само един въпрос:
Бях ли себе си?
И виж кой е наоколо.
Това е!

- Любомира Димов
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jelliana
Категория: Изкуство
Прочетен: 412629
Постинги: 622
Коментари: 347
Гласове: 192
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930