Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.05.2023 09:34 - Чат-ботът пише манга плот за двойка при която нищо, което съпругата прави, не изглежда достатъчно добро за съпруга й. Как с чувство за хумор тя успява да го пре
Автор: jelliana Категория: Изкуство   
Прочетен: 105 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 06.05.2023 09:37


 напиши манга плот за двойка при която нищо, което съпругата прави, не изглежда достатъчно добро за съпруга й. Как с чувство за хумор тя успява да го преодолее

    ChatGPT

Главната героиня в тази манга е Мария, която е в брак със своя съпруг Такуми. Те са били заедно дълго време и са се влюбили още в училище, но в последно време Мария има усещането, че нищо, което прави, не е достатъчно добро за Такуми. Той непрекъснато критикува нейната кухня, облича й критично дрехите и изразява неодобрението си почти за всичко, което тя прави.

 

Вместо да се оплаква или да се обижда, Мария решава да използва чувството си за хумор, за да го преодолее. Когато Такуми критикува нейната кухня, тя прави шега, като казва, че следващия път ще поръча храна от ресторант. Когато той изразява неодобрението си за нейните дрехи, тя се усмихва и казва, че ще купи някакви нови дрехи, които да му харесат.

 

С времето, Такуми започва да осъзнава, че критиката му може да бъде твърде много за Мария и че може да я уязвява. Той почва да се появява с по-положително отношение към нещата, които прави Мария, а връзката им се подобрява. В крайна сметка, Мария успява да преодолее проблема с чувство за хумор и тяхната връзка става по-силна от всякога.

image
 

 

направи повече случки в плота  

ChatGPT

Рио и Юки са женени от две години и в последно време Рио постоянно критикува Юки за всичко, което прави. Дори ако Юки приготви вкусна вечеря, Рио все ще намери нещо, което да критикува. Това причинява напрежение в тяхната връзка и Юки се чувства изтощена от непрекъснатите критики.

 

Един ден, Юки решава да се справи с проблема с чувство за хумор. Тя посещава магазин за карнавални костюми и купува карнавален костюм на кученце. След като се прибира у дома, тя носи костюма и предизвиква Рио, като му казва: "Виж ме, Рио, сега изглеждам като малко кученце. Не мислиш ли, че изглеждам сладка?"

 

Рио се усмихва и казва: "Да, наистина изглеждаш сладка." Това е първият път, когато Рио не изказва никаква критика. След това, Юки продължава да прави шеги с костюма на кученцето, като се превръща в различни персонажи и играе роли пред Рио. Рио също започва да се забавлява и да се усмихва повече. Накрая, двамата се посмиват и усещат повече близост помежду си.

 

Юки осъзнава, че това е начин да отмени напрежението и критиката, която често се появява в тяхната връзка. Рио също осъзнава, че не трябва да бъде толкова критичен и трябва да се забавлява повече с жена си. Така те успяват да намерят начин да преодолеят проблемите в техните взаимоотношения с чувство за хумор и забавление.

image

 

 



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jelliana
Категория: Изкуство
Прочетен: 412773
Постинги: 623
Коментари: 348
Гласове: 192
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930