Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.05.2023 14:10 - Нов манга плот с чат-джипити Love story - never ending story
Автор: jelliana Категория: Изкуство   
Прочетен: 168 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 05.05.2023 14:19


 направи комичен манга плот за любим, който все по-често е мълчалив, а разговорите  по-скоро се случват насила. За мъж, който не е щастлив във връзката си и обикновено не иска да комуникира задълбочено с партньорката си  и любима, която се шегува със ситуацията.

               ChatGPT
Главен герой на моята комична манга ще бъде Такаши - мъж, който е на втория етаж на жилищен блок и който е все по-мълчалив, докато разговорите му с партньорката му Юки са все по-насилствени.

 

Такаши е незадоволен от връзката си с Юки и не иска да споделя чувствата си с нея. Той се чувства недооценен и неизразен във връзката, което го прави все по-отдалечен и мълчалив.

 

Юки, от своя страна, се опитва да излезе на среща с Такаши и да го разведри, но всичко, което тя прави, е да се шегува със ситуацията. Тя се смее на Такаши, когато той се опитва да бъде сериозен, и това само усилва напрежението между тях.

 

Един ден, когато Такаши е вкъщи сам, той открива една стара книга за манга. Той започва да чете и на един момент се среща с един манга герой, който много прилича на него. Това го вдъхновява да създаде свой собствен комичен манга, който да отразява живота му.

 

Такаши рисува историята си и в нея героите му имат точно същите проблеми като него и Юки. Но вместо да се оставят да се изтрезвят, Такаши и героят му разбират един друг и заедно търсят решения на проблемите си.

 

Когато Юки намира мангата на Такаши, тя разбира какво Такаши преживява и колко съжалява за начина, по който  се е държал към нея. Те разговарят заедно и постигат примирение.

 

Оттогава насам Такаши и Юки отново се чувстват близки един към друг и имат по-добра връзка, която не е базирана на насилие и мълчание. Комичната манга на Такаши става популярна и всички се смеят със забавление.

 

допиши

  ChatGPT

Вземайки урок от историята му, Такаши се чувства осъзнат и вдъхновен да продължи да създава комични манги, които да изразяват живота и чувствата му.

 

Юки оценява усилията на Такаши и го подкрепя в желанието му да развива творческата си страна. Те започват да работят заедно по една комична манга, която отразява живота им и им помага да изразят чувствата си един към друг.

 

В резултат на това, Такаши и Юки успяват да построят по-добра връзка, която е основана на комуникация, разбиране и творческо изразяване. Те възстановяват доверието си един към друг и намират радост в живота и взаимното си общуване.

 

Комичната манга на Такаши става известна и в други страни, а Такаши се превръща в популярен манга автор. Той продължава да създава комични и забавни истории, които вдъхновяват хората да се усмихват и да виждат света от различна гледна точка.

 

Такаши и Юки остават заедно и създават много щастливи спомени заедно, които ще ги носят през целия живот. Те знаят, че комуникацията е ключът към здрава и щастлива връзка и продължават да говорят открито един с друг, независимо от трудностите, които срещат по пътя си.

 

браво
Благодаря Ви! Радвам се, че Ви хареса историята. Ако имате нужда от още нещо, не се колебайте да ми пишете.

 

  image



Гласувай:
0




Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jelliana
Категория: Изкуство
Прочетен: 406292
Постинги: 603
Коментари: 347
Гласове: 188
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031