Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.05.2023 23:28 - Чат-ботът пише хумористичен манга плот при който съпругът все по-рядко иска да излизат някъде заедно, но има случаи, в които казва, че ще дойде на важно за съпр
Автор: jelliana Категория: Изкуство   
Прочетен: 133 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 05.05.2023 23:29


 напиши хумористичен манга плот при който съпругът все по-рядко иска да излизат някъде заедно, но има случаи, в които казва, че ще дойде на важно за съпругата си събитие и в последния момент променя решението си, но накрая сам пада в собствения си капан    

ChatGPT
Главен герой е жена на име Юми, която има съпруг на име Кохей. Те живеят заедно в голям град и обичат да излизат заедно. Обаче, последните месеци Кохей все по-рядко иска да излиза някъде с нея.

 

Юми започва да се чувства сама и изоставена. Един ден Юми получава покана за голямо парти, на което тя иска да отиде, но Кохей я уверява, че няма да може да дойде с нея, защото има много работа.

 

Юми е разочарована, но все пак отива на партието. Там тя среща своя приятел от университета, който и показва много внимание и интерес. Те танцуват заедно и се забавляват добре.

 

Внезапно Юми вижда Кохей да влиза в стаята и да се приближава към нея. Тя се радва, че най-сетне е дошъл, но той й казва, че идва да вземе пакет от един от колегите си. Той я поздравява и отива.

 

Юми се чувства измамена и засрамена. Сърцето й е разбито и тя започва да се чуди как да реши този проблем с Кохей. В края на краищата тя решава да го преодолее и да се научи да се забавлява сама.

 

Точно тогава Кохей се връща в стаята, но той е в много неприятно положение. Пакетът, който трябва да вземе, е вътре в една стая, която се оказва затворена и той не може да я отвори.

 

Всички гости се опитват да помогнат, но никой не успява. Накрая Кохей решава да се опита да я отвори със специална техника, която има при себе си. Той я отваря успешно, но се оказва, че е затворил сам себе си в стаята.

 

Всички гости се смеят и Юми се уверява, че нейният съпруг е в добри ръце. Тя решава да остави Кохей да

 

довърши  
ChatGPT
се справи сам, за да може да се забавлява свободно. Когато Кохей се освобождава, той също се забавлява и всички се забавляват заедно.

 

От този момент насетне, Кохей започва да излиза повече с Юми и да се забавлява с нея, защото осъзнава, че и той има нужда от по-малко работа и повече забавление.

 

Юми и Кохей се съгласят, че всеки от тях има нужда от равновесие между работа и забавление, за да могат да имат щастливо и успешно семейство. От този ден нататък те излизат заедно и се забавляват повече, а Кохей винаги се грижи да не остане сам в затворена стая отново.

 

браво
Благодаря ви! Надявам се да сте останали доволни от историята! Ако имате нужда от нещо друго, моля, не се колебайте да ме попитате!
image




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jelliana
Категория: Изкуство
Прочетен: 412496
Постинги: 621
Коментари: 347
Гласове: 192
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930